Најаве


Иван Ђоковић на пословном форуму ,,Мој бизнис у глобалном селу“

Четвртак, 13. децембар 2018 - 9:30

У четвртак, 13. децембра 2018. године, са почетком у 9.30 часова, у хотелу ,,Sheraton“ (ул. Полгар Андраша 1, Нови Сад), потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, обратиће се учесницима бизнис форума под називом ,,Мој бизнис у глобалном селу“.

Овај пословни форум реализован је у организацији Трга предузетништа и Војвођанског пројектног центра, са циљем да предузетнице и предузетници који теже да њихово пословање прерасте у велик бизнис, присуством на конференцији усвоје поједине алате како да дефинишу, развију и реализују своју...


Опширније

Осми пољопривредни форум „Храна за Европу“

Четвртак, 13. децембар 2018 - 10:00

У четвртак, 13. децембра 2018. године, у 10.00 сати, у етно комплексу Врдничка кула, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић и потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду Иван Ђоковић, обратиће се присутнима на отварању Осмог пољопривредног форума „Храна за Европу-Аутохтона Србија у дигиталном времену“.

Организатори Форума су Економски институт из Београда и Друштво аграрних економиста Србије, уз подршку пројекта ENABLE.EU и Савеза пољопривредних инжењера и техничара Србије.

Акценат овогодишњег форума биће на...


Опширније

Уручење уговора за решавање стамбеног питања породицама са троје или четворо деце

Четвртак, 13. децембар 2018 - 11:00

У четвртак, 13. децембра у 11.00 часова, у холу Покрајинске владе, председник Игор Мировић уручиће уговоре о додели бесповратних средстава породицама у којима се роди треће или четврто дете, за решавање стамбеног питања или унапређење услова становања у АП Војводини.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Потписивање уговора о изградњи спортско – рекреативног центра у Кули

Петак, 14. децембар 2018 - 10:00

У петак, 14. децембра у 10.00 часова, у сали 16/I Покрајинске владе, председник Игор Мировић присуствоваће потписивању уговора о извођењу радова на изградњи спортско- рекреативног центра у општини Кула.

Након потписивања уговра планиране су изјаве за медије.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Конференција „У сусрет проблемима запослених и тржишта рада“

Петак, 14. децембар 2018 - 10:45

У петак, 14. децембра 2018. године, у Великој сали Скупштине АП Војводине, у 11.00 сати, биће одржана конференција под називом „У сусрет проблемима запослених и тржишта рада“, коју организује Покрајински социјално-економски савет.

Конференција се организује са циљем да се свестрано сагледају савремени изазови тржишта рада, проблеми привреде и запослених, посебно недостатак радне снаге на тржишту, да се изведу оцене и предложе мере за побољшање стања.

Конференцију ће отворити потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, који...


Опширније

Доц. др Зоран Гојковић на Симпозијуму младих кардиолога

Петак, 14. децембар 2018 - 11:00

У петак, 14. децембар 2018. године, у 11.00 часова, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић поздравиће учеснике Симпозијума младих интервентних кардиолога Србије, који се одржава у Институту за кардиоваскуларне болести Војводине у Сремској Каменици (Пут доктора Голдмана 4).

Позивамо Вас да извештавате.


Опширније

Научни скуп „Први век од Присаједињења“ на Правном факултету у Новом Саду

Петак, 14. децембар 2018 - 11:00

Председник Покрајинске владе Игор Мировић у петак, 14. децембра у 11.00 часова, обратиће се на научном скупу „Први век од Присаједињења: Друштвени, политички и правни значај“ на Правном факултету у Новом Саду (Трг Доситеја Обрадовића 1).

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Покрајинска влада донираће санитетско возило општини Сребреница

Петак, 14. децембар 2018 - 12:00

У петак, 14. децембра, са почетком у 12.00 часова у општини Сребреница (зграда Општинске управе, Сребреничког одреда бб), покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић састаће се са начелником општине Сребреница Младеном Грујичићем, где ће присуствовати примопредаји санитетског возила које је, за потребе примарне здравствене заштите ове општине, донирала Покрајинска влада.

Средства за набавку амбулантног возила у износу од преко 4,5 милиона динара обезбеђена су из Фонда за пружање помоћи избеглим прогнаним и расељеним лицима АП...


Опширније

Гаранцијски фонд АП Војводине обележава 15 година рада

Петак, 14. децембар 2018 - 13:00

У петак, 14. децембра 2018. године, у 13.00 сати, у Српском народном позоришту (Сцена Пера Добриновић), одржаће се свечаност на којој ће Гаранцијски фонд Војводине обележити 15 година рада.

О значају ове финансијске институције, која већ 15 година учествује у реализацији програмских активности Покрајинске владе,говориће покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић и директор Гаранцијског фонда АП Војводине Ђорђе Раковић.

Позивамо Вас да извештавате.


Опширније

Драгана Милошевић уручује годишњих награда Завода за културу Војводине

Петак, 14. децембар 2018 - 18:00

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Драгана Милошевић уручиће у петак, 14. децембра, у 18.00 часова, у холу Покрајинске владе, годишње награде Завода за културу Војводине (ЗКВ) за 2018.

Овогодишњи лауреат награде ЗКВ "Искра културе" је Ана Ђурић, првакиња Балета Српског народног позоришта, Медаља културе за мултикултуралност и интеркултуралност припала је Валентину Венцелу, глумцу и управнику Новосадског позоришта, Медаља културе за очување културног наслеђа др Славици Вујовић, архитекти Покрајинског завода за заштиту споменика...


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs