Најаве


Конститутивна седница Организационог одбора првенства Европе у рвању за сениоре

Среда, 22. фебруар 2017 - 13:00

У среду, 22. фебруара 2017. године, у 13.00 сати, у сали на III спрату Покрајинске владе, биће одржана конститутивна седница Организационог одбора првенства Европе у рвању за сениоре, које ће у Новом Саду бити одржано од 2. до 7. маја ове године.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез учествоваће у раду конститутивне седнице, којој ће присуствовати и Жељко Трајковић, председник Рвачког савеза Србије.

Позивамо тв-сниматеље и фоторепортере да сниме почетак седнице, након које ће Биро за односе с јавношћу редакцијама...


Опширније

Уручење уговора о додели средстава Управе за капитална улагања АП Војводине

Четвртак, 23. фебруар 2017 - 9:30

У четвртак, 23. фебруара 2017. године, у 9.30 сати, председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић уручиће уговоре представницима градова, општина и здравствених институција, који су остварили право на бесповратна средства за финансирање и суфинансирање пројеката на конкурсима Управе за капитална улагања АП Војводине.

Свечана додела уговора биће уприличена у холу зграде Покрајинске владе (Булевар Михајла Пупина 16, Нови Сад).

Управа за капитална улагања АП Војводине је у току јануара спровела седам конкурса, и то за...


Опширније

Стручни скуп о искуствима у области економског оснаживања жена жртава насиља у породици

Четвртак, 23. фебруар 2017 - 10:30

У четвртак 23. фебруара 2017. године са почетком у 10.30 часова у Плавом салону Покрајинске владе, помоћница покрајинског секретара за социјалну политику, демографију и равноправност полова Светлана Селаковић примиће представнике институција и организација Града Крагујевца, којима ће представити војвођанска искуства у области економског оснаживања жена жртава насиља у породици.

Помоћница Селаковић представиће активности Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова које су усмерене ка запошљавању жена са искуством насиља у породици на...


Опширније

Седницa Женске парламентарне мреже

Четвртак, 23. фебруар 2017 - 12:00

У четвртак, 23. фебруара 2017. године, у сали на другом спрату Скупштине АП Војводине са почетком у 12.00 часова, биће одржана 7. седницa Женске парламентарне мреже Скупштине Аутономне покрајине Војводине. За седницу је предложен следећи дневни ред:

1. Представљање истраживања о присутности политичарки у медијима у току кампање за ванредне парламентарне изборе 2016. године, ауторке др Дубравке Валић Недељковић, професорке Медијских студија Филозофског факултета у Новом Саду;

2. Питања и предлози.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21000 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs