април 2011


Др Бранислава Белић и Душанка Д. Сремачки учествоваће у раду конференције Енергy Даy

Нови Сад , 08. април 2011.

Нови Сад, 8. април - Потпредседница Скупштине АП Војводине, проф. др Бранислава Белић и покрајинска Секретарка за  урбанизам, градитељство и заштиту животне средине Душанка Д. Сремачки учествоваће   у раду конференције  Енергy Даy - европских региона коју у Бриселу заједнички...


Опширније

Ана Томанова Маканова обележила почетак реконструкције Дома културе у Лалићу

Нови Сад , 07. април 2011.

Нови Сад/Лалић, 7. април - Потпредседница Владе Војводине Ана Томанова Маканова посетила је данас Лалић, где је озваничила почетак радова на реконструкцији Дома културе у овом месту.

Влада Војводине обезбедила је два милиона динара за адаптацију једне од најстаријих...


Опширније

Обилазак радова на изградњи бушотине термалне воде у општини Бечеј

Нови Сад , 07. април 2011.

Нови Сад/Бечеј, 7. април - Председник Владе АП Војводине др Бојан Пајтић обишао је радове на изградњи бушотине изворске термалне воде у општини Бечеј. - Кроз историју су веома слабо коришћени геотермални извори код нас, за разлику од Аустрије и Мађарске, рекао је Бојан Пајтић и...


Опширније

Модест Дулић потписао уговоре о суфинансирању пројеката за унапређење спорта у АП Војводини

Нови Сад , 07. април 2011.

Нови Сад, 7.април - Покрајински секретар за спорт и омладину Модест Дулић данас је у Скупштини Војводине потписао уговоре са председницима општина  о суфинансирању приоритетних пројеката у локалним самоуправама у циљу унапређења спорта у АП Војводини.Тим  поводом секретар Дулић је...


Опширније

Дневни извештај универзитетске Лабораторије за испитивање радиоактивности

Нови Сад , 07. април 2011.

Нови Сад, 7. април - У Лабораторији за испитивање узорака и дозе јонизујућег и нејонизујућег зрачења Универзитета у Новом Саду редовно се прате концентрације активности у ваздуху, падавинама и узорцима хране. Мерени су узорци спанаћа, зелене салате, млека и аеросоли.
Трагови...


Опширније

Саопштење покрајинског омбудсмана поводом Међународног дана Рома

Нови Сад , 07. април 2011.

Саопштење покрајинског омбудсмана поводом  8. априла - Међународног дана РомаНови Сад, 7. април - Покрајински омбудсман се у области заштите права националних мањина почетком 2011. године упитником обратио свим јединицама локалних самоуправа у АП...


Опширније

Саопштење са 83. седнице Владе АП Војводине

Кикинда , 06. април 2011.

Нови Сад, 6. април - Влада АП Војводине на данашњој 83. седници, којом је председавао др Бојан Пајтић, задужила је  Дирекцију за робне резерве АП Војводине, да у што краћем времену испоручи помоћ општинама погођеним елементарним непогодама, социјално угроженом становништву, као и...


Опширније

Секретар Стантић на презентацији војводјанског металског кластера

Нови Сад , 06. април 2011.

Нови Сад, 6. април -  Пројекат Војводина метал кластер има за циљ да се европским средствима помогне развој металског сектора у Покрајини. Вредност пројекта је око 860.000 евра, а презентован је у Темерину, у понедељак 4. априла, где су присуствовали чланови војводјанске Владе...


Опширније

Дневни извештај универзитетске Лабораторије за испитивање радиоактивности

Нови Сад , 06. април 2011.

Нови Сад, 6. април - У Лабораторији за испитивање узорака и дозе јонизујућег и нејонизујућег зрачења Универзитета у Новом Саду редовно се прате концентрације активности у ваздуху, падавинама и узорцима хране. Мерени су узорци свежег млека, спанаћа, зелене салате, кишнице и...


Опширније

Поводом 7. априла, Међународног дана здравља

Нови Сад , 06. април 2011.

Нови Сад, 6. април - Поводом 7. априла, Међународног дана здравља, Покрајински омбудсман скреће пажњу јавности да је право на здравствену заштиту у најтешњој вези са правом на живот, основним људским правом и највећом личном вредношћу сваког бића. Здравствена заштита, као једна од...


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs