април 2013


Први мини пич терен у Старчеву

Нови Сад , 29. април 2013.

Нови Сад, 29. април 2013. - На помоћном терену стадиона ФК Борац из Старчева, ревијалном фудбалском утакмицом између домаћина, Месне заједнице Старчево и тима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, отворен је мини пич терен са вештачком травом. Једини мини пич терен у...


Опширније

Саопштење Покрајинског секретаријата за енергетику и минералне сировине

Нови Сад , 26. април 2013.

Нови Сад, 26. април 2013. - Поводом завршетка грејне сезоне 2012/2013. године, одржан је састанак, на коме се поред домаћина, покрајинског секретара за енергетику и минералне сировине, Наташе Павићевић Бајић, са сарадницима, присуствовали предсатвници Министарства за енергетику,...


Опширније

Проф. др Петровић потписао уговоре за регресирање превоза студената

Нови Сад , 26. април 2013.

Нови Сад, 26. април 2013. године - Потпредседник Владе АП Војводине и покрајински секретар за науку и технолошки развој проф. др Драгослав Петровић, са представницима тридесет и две општине из Војводине, потписао је уговоре за регресирање превоза студената у АП Војводини за 2013...


Опширније

Славиша Грујић разговарао са Селимиром Радуловићем, Иваном Вујић, Каталин Ђармати и Габором Вирагом

Нови Сад , 26. април 2013.

Нови Сад, 26. април 2013.- Потпредседник Владе АП Војводине и покрајински секретар за културу и јавно информисање Славиша Грујић, у згради Владе Војводине, разговарао је са директором Стеријиног позорја Селимиром Радуловићем и професорком Факултета драмских уметности у Београду...


Опширније

Стручни састанак експерата за медицину рада у Скупштини АП Војводине

Нови Сад , 26. април 2013.

Нови Сад, 26. април 2013. - У Скупштини АП Војводине данас се одржава састанак Секције за медицину рада Српског лекарског друштва и Завода за здравствену заштиту радника Нови Сад, а потпредседник Скупштине АП Војводине Миливој Вребалов, поздрављајући бројне учеснике овог скупа,...


Опширније

Потпредседнице Белић и Томанова Маканова на заседању Комитета 1 АЕР

Нови Сад , 26. април 2013.

Нови Сад/ Днипропетровск, 26. април 2013.- На данашњем пленарном заседању Комитета 1 Скупштине европских регија (АЕР), у коме учествују потпредседнице Скупштине АП Војводине Бранислава Белић и Ана Томанова Маканова и подсекретарка Секретаријата за међурегионалну сарадњу и локалну...


Опширније

Бранислав Бугарски о Еврорегиону ДКМТ у Пироту

Нови Сад , 25. април 2013.

Нови Сад, 25. април 2013. - Покрајински секретар за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Бранислав Бугарски присуствоваће у петак, 26. априла, семинару „Стање и перспективе развоја Еврорегиона Нишава 2013-2020" који ће се одржати у Пироту. Он ће на скупу учесницима...


Опширније

Покрајина обновила објекат веслачког клуба ''Данубиус 1885''

Нови Сад , 25. април 2013.

Нови Сад, 25. април 2013. -  Председник Владе АП Војводине др Бојан Пајтић, покрајинска секретарка за спорт и омладину Мариника Чобану и в.д. директора Фонда за капитална улагања АП Војводине Небојша Маленковић,  посетили су Веслачки клуб „Данубиус 1885" у Новом Саду, где је на...


Опширније

Заседала Скупштина АП Војводине

Нови Сад , 25. април 2013.

Нови Сад, 25. априла 2013. године - На данашњем 16. заседању, Скупштина Војводине донела је Покрајинску скупштинску одлуку о полагању пријемног испита за проверу склоности и способности за упис на високошколску установу на језицима националних заједница.Покрајински посланици...


Опширније

Белић, Томанова Маканова и Пиперски Туцаков на састанку Комитета 3 АЕР

Нови Сад , 25. април 2013.

Нови Сад/Днипропетровск, 25. април 2013. - Потпредседнице Скупштине АП Војводине Бранислава Белић и Ана Томанова Маканова и подсекретарка Покрајинског секретаријата за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Весна Пиперски Туцаков учествовале су данас на пленарном састанку...


Опширније

Pages


Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs