Вести


Владимир Батез посетио општину Сремски Карловци

Сремски Карловци , 27. јул 2016.
-A A +AВладимир Батез посетио општину Сремски Карловци.

Сремски Карловци , 27. јул 2016. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је општину Сремски Карловци, где је са председником општине Ненадом Миленковићем разговарао о унапређењу сарадње између Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и oпштине Сремски Карловци.

На састанку је било речи о положају младих и развоју омладинске политике, те о стању у области спорта, односно о инфраструктурним капацитетима којима општина располаже у овој области.

Покрајински секретар Владимир Батез истакао је да Сремски Карловци имају капацитет да у будућности буду добар партнер Покрајинском секретаријату за спорт и омладину у реализацији пројеката који ће допринети унапређењу спорта и положаја младих.

Посета Сремским Карловцима, прва је у низу посета општинама и градовима у АП Војводини које ће ресорни покрајински секретар Владимир Батез реализовати у наредном периоду. Циљ је да се сагледа стање у области спорта и омладинске политике, како би се руководиоци локалних самоуправа подстакли на то да у својим срединама активније раде на унапређењу стања у тим областима.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs