Вести


Владимир Батез посетио Основну школу "Бошко Вребалов" у Меленцима

Нови Сад , 23. јануар 2017.
-A A +AВладимир Батез посетио Основну школу "Бошко Вребалов" у Меленцима.

Нови Сад , 23. јануар 2017. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је Основну школу "Бошко Вребалов" у Меленцима, у којој су завршени радови на реновирању фискултурне сале и у потпуности обновљена опрема намењена настави физичког васпитања. Управо је ово био повод за радну посету секретара Владимира Батеза и градоначелника Зрењанина Чедомира Јањића.

За реновирање фискултурне сале и набавку опреме за несметано одвијање часова физичког васпитања уложено је милион и шездесет и шест хиљада динара, а средства су издвојена из буџета Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.

“У оквиру програма развоја спорта у АП Војводини, један од приоритета је развој и обнова спортске инфраструктуре, како би се што више деце укључило у систем спорта. Задовољство је видети још један успешно реализован пројекат, пре свега на радост свих ученика, а Зрењанин је део позитивне стратегије у свеобухватном програму развоја спорта у Војводини”, истакао је Батез.

Градоначелник Јањић је нагласио да се изградња нових али и реконструкција постојећих спортских објеката на територији Града Зрењанина наставља и у 2017. години.
“Поред реконструкције спортске хале “Медисон” и отварања три спортска дома у селима, настојимо да адаптирамо већ постојеће објекте како би деци приближили школски спорт, као и различите тренажне процесе у сеоским срединама", рекао је Јањић.

“Основна школа "Бошко Вребалов" у Меленцима је највећа школа у поређењу са осталим школама у сеоским срединама на територији Града Зрењанина. Данас је похађа 467 ученика, од којих 64 првака и оваква улагања су од немерљивог значаја за ученике”, истакао је директор школе Александар Лудошки и додао да након више од једне деценије ученици имају прилику да буду део креативније наставе физичког васпитања, а наставницима ће бити у потпуности омогућено спровођење наставног плана и програма.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs