Вести


Владимир Батез присуствовао отварању омладинског клуба у Новом Саду

Нови Сад , 06. фебруар 2018.
-A A +AВладимир Батез присуствовао отварању омладинског клуба у Новом Саду .

Нови Сад , 06. фебруар 2018. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је свечаном отварању „Омладинског ОК клуба“ у Новом Саду на Спенсу.

Oтварању клуба присуствовали су и министар омладине и спорта Вања Удовичић и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин.

Градска управа за спорт и омладину – Канцеларија за младе, уз подршку Министарства омладине и спорта и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину основала је Омладински ОК клуб, ради успешног задовољавања приоритетних потреба младих препознатих у Локалнoм акционом плану политике за младе Града Новог Сада за период од 2015. до 2018. године.

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез је нагласио да је међуопштинска сарадња локалних Канцеларија за младе у Војводини веома важна и да се у том смислу од Новог Сада много очекује.

„Сама чињеница да је на конкурсу Покрајине, за спровођење омладинске политике аплицирало 300 организација од којих је 60 посто из Новог Сада, довољно говори о потенцијалу који наш град има, а ми само треба да радимо на оснаживању и подршци уређењу система за оснаживање омладинске политике“, рекао је Батез.

Омладински ОК клуб промовише сарадњу у омладинском сектору, обезбедиће стални дијалог, непосредни контакт са младима и ослушкивање њихових интересовања и потреба.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs