Вести


Владимир Батез уручио електронске мете стрељачким клубовима из АП Војводине

Нови Сад , 08. новембар 2017.
-A A +AВладимир Батез уручио електронске мете стрељачким клубовима из АП Војводине.

Нови Сад , 08. новембар 2017. .

Стрељачки савез Војводине је, уз помоћ Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, обезбедио четири електронске мете за тренинг, које је представницима војвођанских стрељачких клубова, у стрељани СЦ „Сајмиште“, уручио покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез.

Секретеријат је из посебног програма доделио 400.000 динара , а остатак новца за куповину мета обезбедио је Савез из редовних и сопствених средстава.

Председник Стрељачког савеза Војводине Драган Алимпијевић је истакао да је након анализе рада војвођанских клубова одлучено да мете добију клубови: Кикинда, Панчево 1813, „Живко Релић Зуц“ из Сремске Митровице и Младост из Инђије, који нису опремљени, а остварују одличне резултате.

Ресорни секретар Владимир Батез је истакао да је стрељаштво спорт од посебног значаја за државу.

„Стрељаштво остварује врхунске резултате на великим међународним такмичењима већ дуги низ година.Нови Сад је као стрељачки центар дао освајаче олимпијских медаља, а покрајински савез видимо као партнера за унапређење овог спорта“, истакао је Батез и навео да је циљ да се развију нови центри у Војводини, и да се образују нови стручњаци и такмичари, те да се овај спорт популарише међу децом.

Истичући да је ово добар пример како су на прави начин потрошена наменска средства, Батез је навео да, у овом тренутку, на жалост, није било могућности за већи износ. Нагласио је да ће бити уложен труд, да се у наредним годинама обезбеди набавка техничке опреме, и праћење технолошког развоја како стрељаштва, тако и осталих спортова и пожелео стрелцима да наставе са врхунским резултатима.

Уручењу мета присуствовали су и помоћница за спорт Аранка Биндер, генерални секретар ССВ Александра Ивошев и представници клубова који су добили вредну опрему.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs