Вести


Владимир Батез у посети Косовској Митровици и Штрпцу

Нови Сад , 29. новембар 2019.
-A A +AВладимир Батез у посети Косовској Митровици и Штрпцу.

Нови Сад , 29. новембар 2019. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, заједно са председником Одбојкашког савеза Србије Зораном Гајићем и председником Одбојкашког савеза Војводине Петром Богуновићем, боравио је данас на Косову и Метохији.

У Косовској Митровици, у новоизграђеној спортској хали, делегацију је дочекао председник Спортског савеза Косова и Метохије Горан Ковач, а догађају су присуствовали и потпредседник ССКиМ Синиша Лазић, генерални секретар ССКиМ Иван Димитријевић, председник Спортског савеза Косовске Митровице Славољуб Мандић, представници Одбојкашког савеза КиМ, као и спортисти и руководства одбојкашких клубова „Косовска Митровица“, „Мокра Гора“ из Зубиног Потока, „Звечан“, „Лепосавић“, „Грачаница“ и „Липљан“.

Изразивши захвалност Спортском савезу Косова и Метохије на организацији овог сусрета, секретар Батез је изразио задовољство што је данас у посети новој спортској хали, објекту који ће сигурно дати огроман подстицај развоју спорта и свим клубовима да привуку што већи број деце и да постижу што боље такмичарске резултате. Овом приликом уручена је донација Покрајинског секретаријата за спорт и омладину уз подршку Одбојкашког савеза Србије и Одбојкашког савеза Војводине, у виду такмичарскох одбојкашких лопти.

“Данас доносимо и донацију Одбојкашком савезу Косова и Метохије у виду комплета такмичарских одбојкашких лопти за девет клубова на Косову и Метохији. Посебно нам је задовољство што смо са челним људима Спортског савеза Косова и Метохије имали прилику да разговарамо о разним темама, као и о томе како да пружимо подршку клубовима у одбојци, али и у другим гранама спорта. Са спортским савезима са простора Косова и Метохије годинама добро сарађујемо, а данас имамо и ту част да присуствујемо свечаној академији којом ће бити обележено 45 година од оснивања Одбојкашког клуба „Брезовица”, навео је Батез.

Присутне спортисте, представнике клубова и спортске раднике поздравили су и председник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић и председник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић.
У наставку посете, на позив ОК „Брезовица“ из Штрпца, Батез, Гајић и Богуновић присуствоваће Свечаној скупштини тог клуба која се одржава поводом 45 година од његовог формирања.


Извор: ПС за спорт и омладину

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs