Вести


Вук Радојевић отворио 14. Зимски семинар фармера

Нови Сад , 28. јануар 2018.
-A A +AВук Радојевић отворио 14. Зимски семинар фармера.

Нови Сад , 28. јануар 2018. .

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић данас је на Тари свечано отворио 14.Зимски семинар фармера и поздравио све присутне а пре свега организатора скупа - КЛУБ 100П ПЛУС, који већ традиционално у ово доба године одржава семинар на Тари. Ове године семинару присуствује око 400 учесника.

С обзиром на велико интересовање међу пољопривредницима за мере подршке, Радојевић је најпре присутне упознао са реализованим мерама у 2017.години, где су многе мере унапређене и уведене нове. Потом је информисао присутне о аграрном буџету АПВ за 2018.годину и навео да су све мере усаглашене са мерама Министарства пољопривреде и ИПАРД програмом.

Радојевић је изразио задовољство што се организација пољопривредника КЛУБ 100П ПЛУС, која окупља произвођаче са целе територије АП Војводине, издваја по својој истрајности у мисији да, од оснивања 2003.године па до данас, даје значајан допринос у едукацији и информисању својих чланова о актуелностима у пољопривреди, те заступању њихових интереса пред државним институцијама.

Ресорни секретар је указао и да је вредна пажње чињеница да КЛУБ 100П ПЛУС у току године организује низ активности усмерених ка усавршавању пољопривредних произвођача, чиме се доприноси унапређењу производње на пољопривредним газдинствима и тиме повећава њихова конкурентност на тржишту.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs