Вести


Додељена средства по конкурсу за унапређење сазнања деце о ефикасном коришћењу енергије

Нови Сад , 22. децембар 2014.
-A A +AДодељена средства по конкурсу за унапређење сазнања деце о ефикасном коришћењу енергије.

Нови Сад , 22. децембар 2014. .

Покрајински секретар за енергетику и минералне сировине мр Ненад Станковић потписао је уговоре за доделу бесповратних средстава за финансирање и суфинансирање пројеката невладиних организација и непрофитних институција у 2014. години, за унапређење сазнања деце о ефикасном коришћењу енергије.

Из буџета Секретаријата по овом конкурсу издвојено је два милиона динара. Због ограниченог износа средстава, конкурсна комисија определила се за четрнаест пројеката, којима су додељена средства. Иначе, у конкурсу је учествовало укупно 66 организација, од којих четири нису имале право учешћа. Четрдесет и једна поднета пријава не садржи обавезну документацију, прописану елементима конкурса, а двадесет и једна пријава испунила је све формалне услове.

Због ограниченог износа средстава није било могуће да свих четрнаест одабраних пројеката добију средства, јер би укупан износ, који би Секретаријат требало да издвоји износио два милиона и 600 хиљада динара. Из тог разлога, одабраним институцијама смањен је тражени износ средстава, како би био испоштован буџет Секретаријата.


Извор: Саопштење Покрајинског секретаријата за енергетику и минералне сировине

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs