Вести


Завршен пети циклус пројекта „Учим+Знам=Вредим“

Нови Сад , 30. новембар 2019.
-A A +AЗавршен пети циклус пројекта „Учим+Знам=Вредим“.

Нови Сад , 30. новембар 2019. .

Пројекат „Учим+Знам=Вредим“, у петој години реализације, промовисао је 371 успешног и талентованог основца и средњошколца на билбордима у седам локалних самоуправа у Војводини.

На свечаности поводом завршетка овогодишњег пројекта, која је одржана на Новосадском сајму, најуспешнијим учесницима уручене су посебне захвалнице и поклони.

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић казао је да насмејана лица младих, талентованих људи на билбордима широм Војводине показују да је реч о онима који су изабрали пут знања, који јесте тежак, пун рада, учења и одрицања, али пут који је једини исправан.

„Зато пут којим успешно корачате, својим радом, талентом и марљивoшћу, треба да буде пример вашим вршњацима, али и целом друштву“, истакао је Милићевић.

Он је казао да захвалност за успехе ових младих људи заслужују и њихови професори, који су им својим знањем и посвећеношћу помогли да истрају на путу знања који су одабрали, као и родитељи који су их васпитали на прави начин и усмерили на прави пут.

„Земља која рачуна на своју будућност, а Србија то јесте, рачуна на вас“, поручио је потпредседник Милићевић и додао да ће Покрајинска влада наставити да подржава акције које граде и промовишу праве вредности у друштву, а ова деца то сигурно јесу.

Ученике, њихове родитеље и менторе, поздравили су и председник Удружења за промоцију друштвене одговорности и покретач пројекта „Учим+Знам=Вредим“ Александар Савановић и координатор ОПЕНС-а 2019 Вукашин Гроздановић.

Савановић је казао да данас пред нама стоје они најсјајнији, и младима поручио да и надаље сијају својим знањем, талентом и жељом за даљим усавршавањем.

Гроздановић је рекао да је ОПЕНС подржао ову акцију, јер промовише праве вредности, а ученицима се захвалио што својим примером показују да је могуће бити другачији, да је могуће знањем и вештинама показати прави пут.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs