Вести


Завршни пријем за ученике пројекта „Учим + Знам = Вредим“

Нови Сад , 24. новембар 2017.
-A A +AЗавршни пријем за ученике пројекта „Учим + Знам = Вредим“.

Нови Сад , 24. новембар 2017. .

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић примио је данас, на свечаном пријему у Покрајинској влади, више од 200 најбољих ученика и ученичких тимова пројекта „Учим+Знам = Вредим“, који су промовисани на билбордима у седам локалних самоуправа у АП Војводини.

Поздрављајући ђаке и организаторе пројекта, Милићевић је посебно истакао улогу родитеља , без којих, како је рекао, ни један прави успех није могућ.
„Школа и образовање јесу изузетно важни, али дубоко верујем да највише људске и моралне вредности стичемо у нашим породицама. Зато, поштовани родитељи, будите поносни што сте подигли и васпитали децу која су пример и идеал не само за њихове вршњаке, него и друштво у целини,“ рекао је потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић.

Он је додао да је реафирмација правих вредности процес који не може да се заустави, и који ће имати све већу подршку и поузданог партнера у Покрајинској влади.
Милићевић се посебно захвалио представницима друштвено одговорних компанија и појединцима, који су се укључили и подржали овај, како је рекао, изузетно важан пројекат.
Председник удружења за промоцију друштвене одговорности Алексанадар Савановић рекао је, да данас, у АП Војвдини има 60 билборда на којима се промовише више од 200 ученика основних и средњих школа који су својим успесима завредили да буду промовисани.

Пројекат „Учим+Знам = Вредим има за циљ промоцију најбољих ученика и ученичких тимова основних и средњих школа у АП Војводини, који су остварили награде на републичким и међународним такмичењима у области науке и уметности.
Поводом завршетка пројекта “Учим+Знам = Вредим“, који је реализовало Удружење за промоцију друштвене одговорности, најбољим ђацима су уручене захвалнице и пригодни поклони.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs