Вести


Иван Ђоковић председавајући Покрајинског социјално-економског савета за наредни једногодишњи период

Нови Сад , 29. мај 2018.
-A A +AИван Ђоковић председавајући Покрајинског социјално-економског савета за наредни једногодишњи период .

Нови Сад , 29. мај 2018. .

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, изабран је за председавајућег Покрајинског социјално-економског савета за наредни једногодишњи период, на данашњој седници овог трипартитног тела кога чине представници синдиката, послодаваца и покрајинске администрације.

Потпредседник Ђоковић је истакао да ће се чланови ПСЕС-а који су представници покрајинске управе залагати за успешно спровођење социјалног дијалога и у наредном периоду.

"Тежићемо ка формирању социјално-економских савета у градовима и општинама у Војводини. Поред свих надлежности које имамо и које су утврђене законом, ово питање би требало да буде једна од водећих активности ПСЕС-а", рекао је Ђоковић.

На данашњој седници је представљена и анализа актуелних привредних кретања у АП Војводини у периоду јануар – март 2018. године, коју је изнео председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић.

Размотрена је и иницијатива Уније послодаваца Војводине за изузимање предузетника од вођења пословних књига по систему двојног књиговодства, као и предлози за унапређење рада Пореске управе, као и њихова иницијатива за поједностављење пословања микро и малих привредних субјеката.


Извор: ПС за привреду и туризам

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs