Вести


Конституисан Организациони комитет 53. Европског карате шампионата за сениоре

Нови Сад , 07. октобар 2017.
-A A +AКонституисан Организациони комитет 53. Европског карате шампионата за сениоре.

Нови Сад , 07. октобар 2017. .

Поводом одржавања 53. Европског карате шампионата за сениоре у Новом Саду, од 9. до 13. маја 2018. године, данас је у Покрајинској влади одржана конститутивна седница Организационог комитета, чији је домаћин био председник Покрајинске владе Игор Мировић.

Мировић је поручио да је реч о практично највећој спортској манифестацији у нашој земљи, и да ће заједничка сарадња Министарства омладине и спорта, Покрајинске владе и Града Новог Сада учинити да и овај шампионат буде реализован у складу са највишим стандардима.

За председника Организационог комитета изабран је министар омладине и спорта Вања Удовичић , а за копредседнике: председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

На седници, којој су присуствовали и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, председник Карате савеза Војводине проф. др Страхиња Тепавчевић, председник Карате федерације Србије Славољуб Пипер и председник општине Сремски Карловци Ненад Миленковић, донети су план и програм организације шампионата и одређени носиоци активности, које чине представници Карате федерације Србије, државних, покрајинских и органа Града Новог Сада.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs