Вести


Милићевић и Батез уручили уговоре за пројекте изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини

Нови Сад , 23. новембар 2017.
-A A +AМилићевић и Батез уручили уговоре за пројекте изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини.

Нови Сад , 23. новембар 2017. .

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез уручили су данас 36 уговора за пројекте изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини у вредности 50 милиона динара.

„Стварање најбољих могућих услова за бављење деце и омладине спортом, трајно је определење Покрајинске владе, и ми на овај начин желимо да дамо значај физичком васпитању деце, спорту и здравом животу уопште“, рекао је Милићевић.

Он је додао да је обнова постојећих и градња нових спортских терена и спортских објеката изузетно важна, јер је управо бављење спортом најбољи начин за стварање здравих и успешних личности.

Милићевић је подсетио да је у 2017. години укупно издвојено 86,3 милиона динара за ову врсту подршке и најавио да ће Покрајинска влада наставити и у 2018. години са подршком и капиталним улагањима у спортску инфраструктуру за шта је најбољи пример будући Центар за развој спорта и едукацију омладине који ће, на 8 хектара, до 2020. године бити изграђен на Летенци.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs