Вести


Милошевић пожелео срећан почетак нове академске године студентима Учитељског факултета на мађарском наставном језику

Нови Сад , 29. септембар 2017.
-A A +AМилошевић пожелео срећан почетак нове академске године студентима Учитељског факултета на мађарском наставном језику.

Нови Сад , 29. септембар 2017. .

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачки делатност, проф. др Зоран Милошевић, посетио је у четвртак 28. септембра 2017. нову генерацију студената Учитељског факултета на мађарском наставном језику у Суботици и пожелео им срећан почетак 2017/2018. академске године. Свечани пријем нових студената био је на салашу Туру, који представља својеврстан камп за бруцоше.

Учитељски факултет на мађарском наставном језику у Суботици најмлађа је високошколска институција Универзитета у Новом Саду, у чијем саставу се налази од јануара 2006. године. Факултет је настао осамостаљивањем суботичког одељења Педагошког факултета у Сомбору у оквиру којег је реализована настава на мађарском језику.

Факултет има Основне академске студије, на смеровима дипломирани учитељ и дипломирани васпитач, као и Мастер академске студије, на којима студенти могу стећи звање мастер учитељ и мастер васпитач. Факултет уписује укупно 218 студената, од тога 169 на основним академским студијама и 39 на мастер академским студијама.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs