Вести


Мировић: Одговор на лажи Борислава Новаковића

Нови Сад , 04. септембар 2019.
-A A +AМировић: Одговор на лажи Борислава Новаковића.

Нови Сад , 04. септембар 2019. .

Поводом тврдњи члана Председништва Народне странке Борислава Новаковића о томе да Андреј Вучић управља Војводином и Покрајинском владом председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је да се ради о ординарној лажи и измишљотини која је у функцији пропаганде и ширења неистина и обмана, којима су изложени председник Српске напредне странке Александар Вучић и чланови његове породице.

Покрајинском владом АП Војводине и пословима који су у њеној надлежности управља сама Влада, односно њени чланови.

Господин Андреј Вучић никада није утицао на доношење било које одлуке у надлежности Покрајинске владе, нити је присуствовао било ком догађају у њеној организацији.

Тврдње Борислава Новаковића плод су ретроактивног погледа у огледало када су у име Демократске странке пословима Покрајинске владе управљали они који нису били њени чланови - Борис Тадић преко људи из свог Кабинета и Душан Елезовић, а Бојан Пајтић био марионета којом су управљали као у луткарском позоришту.

Осуђујем овакву врсту политичког деловања чија је суштина обмана и превара, а узроци се налазе у неспособности опозиционих политичких странака да јасном политиком и резултатима привуку поверење грађана.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs