Вести


Мировић примио децу из региона која учествују на Летњем кампу у нашој земљи

Нови Сад , 05. јул 2021.
-A A +AМировић примио децу из региона која учествују на Летњем кампу у нашој земљи.

Нови Сад , 05. јул 2021. .

Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је данас децу из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске која учествују на Летњем кампу, који се од 5. до 9. јула одржава у Новом Саду и Београду, у организацији Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону.

Пожелевши им добродошлицу, Мировић је рекао да ће током Летњег кампа имати прилику да посете бројне институције и обиђу музеје, споменике културе и туристичке атракције, да сазнају више од својој историји и култури и да упознају све лепоте Војводине.

„Ово је прилика да остварите контакте са својим вршњацима, да се дружите и понесете са собом најлепше успомене“, рекао је Мировић уручивши им пригодне поклоне.

Том приликом Мировић је рекао да је Покрајинска влада учинила конкретне ствари у циљу оснаживања Срба који живе у земљама региона.

„Наставићемо да подржавамо све крајеве у којима има српских породица како би сва деца имала добре услове за што срећније детињство“, казао је председник Покрајинске владе.

Пријему су присуствовали и директор Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону Душко Ћутило и посланица Народне Скупштине Републике Србије Сања Лакић.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs