Вести


Мировић: Унапређујемо здравствени систем

Бела Црква , 23. јул 2018.
-A A +AМировић: Унапређујемо здравствени систем.

Бела Црква , 23. јул 2018. .

Радови на реконструкцији дела објекта Специјалне болнице за плућне болести „Др Будислав Бабић“ у Белој Цркви биће завршени у наредних месец и по дана, изјавио је председник Покрајинске владе Игор Мировић након обиласка те болнице, поручивши да се ствари у области здравства у АП Војводини мењају на боље.

„Покрајинска влада је за реконструкцију овог објекта и набавку савремене медицинске опреме, међу којима је и рендген, издвојила више од 40 милиона динара“, рекао је председник Мировић.

Он је истакао да је ово значајна болница за цео регион и да је стога Покрајинска влада одлучила да је, након деценија занемаривања, реконструише, модернизује и опреми савременом опремом.

„Унапређење здравственог система је део наше и националне стратегије и сигуран сам да ћемо, корак по корак, успети да остваримо наше циљеве“, навео је председник Мировић.

Директор Специјалне болнице за плућне болести „Др Будислав Бабић“ Југа Будиша рекао је да када су сви дигли руке од те установе, Покрајинска влада је уложила средства, захваљујући којим данас имају репрезентативан објекат у којем ће се пацијенти лечити по најсавременијим дијагностичким процедурама.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs