Вести


Мирослав Васин примио награду Капетан Миша Анастасијевић за развој предузетништва

Нови Сад , 19. април 2012.
-A A +AМирослав Васин примио награду Капетан Миша Анастасијевић за развој предузетништва.

Нови Сад , 19. април 2012. .

 Нови Сад 19. април 2012. године - Покрајински секретар за рад, запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин примио је данас у „Матици српској" у Новом Саду, у присуству председника Владе Војводине др Бојана Пајтића, награду „Капетан Миша Анастасијевић" за 2011. годину, признање које му је додељено за посебан допринос у развоју предузетништва.  Ова награда део је пројекта „Пут ка врху" и додељује се сваке године на републичком нивоу у неколико категорија, које се односе на развој предузетништва, унапређивање квалитета пословања и услуга, допринос пословном угледу и статусу земље, као и у области промоције женског предузетништва и равноправности полова у пословном окружењу. Награда са иманом Мише Анастасијевића, једног од првих и највећих пословних људи у Србији и великог добротвора, која се ове године додељује једанаести пут, припала је и двојици амбасадора у Београду, њ.е. Волфраму Масу амбасадору СР Немачке за нај-партнера Срббије и њ.е. Александру Васиљевичу Конузину амбасадору Руске Федерације у категорији нај-пријатеља Србије.
- Пре свега желим да истакнем како сматрам да је свака награда која ми буде додељена заправо и награда за моју читаву екипу и све људе са којима свакодневно радим. То ће за нас свакако бити изванредан подстрек и ово признање је наш велики понос. Покрајински секретаријат за рад, запошљавање и равноправност полова ускоро треба да прими још једно велико признање, Првомајску награду Града Новог Сада, која ће у овом случају бити по први пут додељена једном државном органу. Морам такође да кажем да када видите да после окончања једног циклуса у коме сте заиста давали све од себе и да запошљавате људе, и да буде што мање изгубљених радних места, и да спашавате фирме или да правите сигурне куће, ваш труд буде на овакав начин препознат и награђен, човек једноставно не може да не буде задовољан и поносан - рекао је Мирослав Васин.
 Уз покрајинског секретара за рад, запошљавање и равноправност полова добитници награде Капетан Миша Анастасијевић за 2011. годину из наше покрајине су и Марта Такач директор ЈП „Војводинашуме" за примену еколошких стандарда у пословању и развој еколошке свести, Марија Распир директор Наивне галерије у Ковачици за „нај-бренд" у култури, Продуктна берза а.д. као најбољи у аграру Србије, Ургентни центар Клиничког центра Војводине за висок квалитет услуга у области здравства, директор Ливнице „ДиП" Бранко Јовановић који је награђен за нај-индустријалца Србије, као и Зоран Радоман директор Пореске управе Војводине за високе домете у функционисању пореског система. Уз њих награду Капетан Миша Анастасијевић добили су и неки од најпрестижнијих пословних људи у Србији, какав је  директор компаније Фијат Србија у Крагујевцу Ћезаре Ферара.

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs