Вести


Михаљ Њилаш доделио награде најуспешнијим такмичарима квиза „Колико се познајемо“

Нови Сад , 03. јун 2018.
-A A +AМихаљ Њилаш доделио награде најуспешнијим такмичарима квиза „Колико се познајемо“.

Нови Сад , 03. јун 2018. .

У студију „Дунав“ у Новом Саду, одржано је финално такмичење дванаестог циклуса квиза из историје националних заједница Војводине "Колико се познајемо" у оквиру пројекта Покрајинске Владе "Афирмација мултикултурализма и толеранције у Војводини".

У дванаестом циклусу квиза учествовао је 81 такмичар из 27 средњих школа из Војводине, а такмичења су одржана на српском, мађарском, словачком и румунском језику.

У финалном такмичењу надметале су се три екипе састављене од ученика девет војвођанских средњих школа.

По завршетку такмичарскох дела, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш доделио је награде најуспешнијима и изразио уверење да ће наредни циклус такмичења бити још успешнији.

Овогодишња такмичења квиза су реализована у сарадњи Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице и Јавне медијске установе „Радио-телевизија Војводине“.

Почетак емитовања 13 емисија квиз - такмичења на програмима Радио-телевизије Војводине планирано је у септембру ове године.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs