Вести


Мр Вук Радојевић: Спремни смо да будемо партнери свима који желе да инвестирају у Војводину

Нови Сад , 18. јул 2016.
-A A +AМр Вук Радојевић: Спремни смо да будемо партнери свима који желе да инвестирају у Војводину.

Нови Сад , 18. јул 2016. .

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић разговарао је данас са представницима компаније Фереро, које је предводио William Fulci.

У овом сусрету у Покрајинској влади, представљен је пројекат Фереро за Србију у оквиру меморандума који, ова водећа интернационална компанија у кондиторској индустрији, има потписан са Владом Србије.
Својим богатим искуством у развоју и управљању пољопривредним пројектима, посебно у домену узгоја лешника, Фереро представља изузетног инвеститора и партнера у нашој земљи.

Ресорни секретар Радојевић истакао је да нова Покрајинска влада подржава све инвестиције, које су у интересу развоја пољопривреде, а које су на територији наше покрајине.

„Нова Покрајинска влада имаће јединствену и конзистентну аграрну политику са републичком Владом и ресорним министарством за пољопривреду. Синхроно деловање биће препознатљиво и у контексту привлачења инвестиција, како иностраних, тако и домаћих“, нагласио је мр Радојевић и истакао да је намера покрајинске администрације да буде партнер свима онима који су заинтересовани и спремни да инвестирају у Војводину.

Радојевић и Fulci сложили су се да је стално унапређивање сарадње неопходан чинилац за успешну реализацију једног пројекта. Представници компаније Фереро изнели су уверење да покрајинска администрација може допринети позитивном решавању недоумица и проблема, који се појављују као део пословања ове компаније.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs