Вести


Ненад Грбић поздравио учеснике првог Међународног сајма саобраћаја-Traffic Solution Expo

Нови Сад , 26. октобар 2017.
-A A +AНенад Грбић поздравио учеснике првог Међународног сајма саобраћаја-Traffic Solution Expo.

Нови Сад , 26. октобар 2017. .

Покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић, обратио се данас на свечаном отварању првог Међународног сајма саобраћаја - Traffic Solution Expo, који се одржава од 26. до 28. октобра у Мастер центру Новосадског Сајма.

„Једно од основних опредељења Покрајинске владе и Секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај јесте континуирани рад на општем унапређењу саобраћајне инфраструкуре, што је један од основних предуслова за развој привредног сектора сваке земље“, поручио је Грбић и додао да континуирани рад на бројним важним пројектима попут овог, са собом носи велике политичке, финансијске и стручне изазове.

Покрајински секретар је изразио наду да је овај сајам први у низу и да ће наставити да се развија, јер представља велики значај и потенцијал у будућности, како за Србију тако и за регион.

Он је поручио да ће Покрајински секретаријат за енергетику, грађевинарствио и саобраћај радо подржати корисне иницијативе, које могу унапредити општи развој саобраћаја.

Председник Националне возачке академије и један од организатора, Младен Алвировић, истакао је да ће Сајам саобраћаја врло брзо прерасти из изложбеног у активан и демонстрациони, где ће посетиоци моћи да виде садржаје којих нема на сајмовима ове врсте чак ни у Европи.

На сајамској манифестацији биће представљени актуелни пројекти, који доприносе унапређењу саобраћаја у Србији, као и различите врста производа, програма, технологија и услуга у саобраћају, уз паралелно одржавање едукативних стручних скупова.

Отварању првог Међународног сајма саобраћаја присуствовали су члан Градског већа за саобраћај и путеве Новог Сада Александар Кравић, организатор манифестације Public connection Бојана Рудић Почуч и извршни директор за конгресне активности Новосадског сајма Андреа Кнези.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs