Вести


Новогодишњи пријем за бивше председнике Скупштине АПВ и представнике медија

Нови Сад , 27. децембар 2012.
-A A +AНовогодишњи пријем за бивше председнике Скупштине АПВ и представнике медија.

Нови Сад , 27. децембар 2012. .

Нови Сад, 27. децембар 2012. године - У Скупштини АП Војводине вечерас је уприличен новогодишњи коктел за бивше председнике Скупштине АП Војводине и представнике средстава јавног информисања, а председник покрајинског парламента Иштван Пастор захвалио им се на досадашњој доброј сарадњи уз жеље за добро здравље, приватне и пословне успехе.
Председник Пастор истакао је да на крају године са задовољством може констатовати да је у значајној мери реализована амбиција да покрајинска скупштина поново постане респектабилна институција. Он је додао да је расправа у Скупштини АП Војводине понекад жустра, али никада не прелази границе пристојност, те да ће се таква атмосфера у овој институцији и даље неговати.
„У години за нама отворили смо велики број питања као што су одлука Уставног суда Србије, питање Статута, финансирања, буџета и многа друга која преносимо у наредну годину у намери да их решавамо средствима парламентарне демократије у институцијама система", поручио је Пастор.Свечаном пријему присуствовали су и потпредседници и секретар Скупштине АП Војводине.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs