Вести


Обележавање годишњице рада Владе Републике Србије

Нови Сад , 05. јул 2018.
-A A +AОбележавање годишњице рада Владе Републике Србије.

Нови Сад , 05. јул 2018. .

Поводом обележавања годину дана рада Владе Републике Србије, председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је данас у Суботици да су у протеклој години републичка и Покрајинска влада постигли значајне и конкретне резултате у АП Војводини.

„Заједнички смо учествовали у реализацији кључних пројеката у АП Војводини и то јединство је кључ политике коју смо водили како бисмо ствари у Војводини померили са мртве тачке“, рекао је председник Мировић, и додао да се заједнички ради и на изградњи подсистема Тиса-Палић и реконструкцији Народног позоришта у Суботици.

Он је додао да ће у наредних неколико дана у Софији бити потписан уговор за изградњу брзе пруге од Суботице до Новог Сада, што ће како је рекао драстично променити слику Војводине.

Председник Мировић је најавио изградњу спа и велнес центра на Палићу, заједнички пројекат Покрајинске владе, Града Суботице и надлежних министарстaва, који ће, како је истакао, привући туристе у покрајину и омогућити нове послове за грађане Суботице.

„Између Владе Републике Србије и Покрајинске владе постоји заједништво и координација и то је једини начин да урадимо конкретне ствари за добробит свих грађана“, рекао је председник Мировић.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs