Вести


Отворена амбуланта Хитне помоћи у кругу Клиничког центра Војводине

Нови Сад , 04. април 2017.
-A A +AОтворена амбуланта Хитне помоћи у кругу Клиничког центра Војводине.

Нови Сад , 04. април 2017. .

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовали су отварању новог пункта Завода за хитну медицинску помоћ у кругу Клиничког центра Војводине у Новом Саду.

Од вечерас, дежурна служба Завода за хитну медицинску помоћ за одрасле радиће на новој адреси у оквиру Клиничког центра Војводина, јер је досадашњи пункт Хитне помоћи који се налазио у Његошевој улици затворен због реституције. Уз подршку Покрајинског секретаријата за здравство и Клиничког центра Војводине, Градска управа за здравство и Завод за хитну медицинску помоћ Града Новог Сада добили су ове просторије на коришћење.

Нови пункт има површински дупло веће просторије у односу на објекат у Његошевој, неупоредиво лакши прилаз без архитектонских баријера, као и обезбеђен паркинг. У овом новом, опремљеном објекту, лекари ће свакодневно примати пацијенте од 19 до 7 часова, док ће дежурна дечија педијатријска служба и даље радити у Вршачкој улици.

На новој локацији Хитне помоћи прегледаће се и лечити болесници који ће, уколико има потребе, бити упућивани у Ургентни центар, где ће се одмах радити сва дијагностика и прегледи.

Отварању су присуствовали члан Градског већа за здравство проф. др Золтан Хорват, директор Завода за хитну медицинску помоћ др Богдан Живановић, в.д. директора Клиничког центра Војводине проф. др Петар Сланкаменац, помоћник директора Клиничког центра Војводине проф. др Едита Стокић, као и колегијум Завода за хитну медицинску помоћ Нови Сад.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs