Вести


Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез обишао општину Оџаци

Нови Сад , 04. август 2016.
-A A +AПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез обишао општину Оџаци.

Нови Сад , 04. август 2016. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је општину Оџаци, где је имао радни састанак са председником општине Душаном Марјаном о функционисању спорта у овој локалној самоуправи, отворио рукометни камп и обишао градски стадион.

Председник општине Душан Маријан рекао је да се суфинансирање у области спорта на територији општине Оџаци одвија у складу са Програмом развоја спорта и да је у сагласности с планираним линијама буџета по јавним конкурсима, те да је сарадња са спортским организацијама на високом нивоу.

Покрајински секретар Владимир Батез похвалио је овом приликом добро функционисање спорта у општини Оџаци, а затим изложио стање и планове новоизабраног Секретаријата. Секретар Батез истакао је важност поштовања Закона о спорту, који је основа за адекватно и ефикасно функционисање система спорта како на републичком тако и на локалном нивоу. Поред функционисања спорта, тема састанка био је и положај младих у овој општини.

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и председник општине Оџаци Душан Маријан затим су у Спортско пословном центру „Оџаци“ отворили традиционални 7. Рукометни камп за децу, који је окупио деведесеторо најмлађих из општина Оџаци, Кула и Бач.

На крају радне посете, Владимир Батез је обишао је градски стадион који је тренутно у фази санације и реконструкције, те се сложио са представницима општине Оџаци, да је уређење овог спортског комплекса неопходно, јер је то место на коме тренирају два фудбалска клуба и наставу физичког васпитања имају и ученици из оближње основне школе.


Извор: ПС за спорт и омладину

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs