Вести


Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез честитао најбољим кајакашима Србије

Бачка Паланка , 02. јул 2016.
-A A +AПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез честитао најбољим кајакашима Србије.

Бачка Паланка , 02. јул 2016. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, посетио је општину Бачка Паланка, где је данас на језеру Тикавара одржано контролно такмичење у организацији Кајакашког савеза Србије. Циљ такмичења је одабир најбољих за наступе на Олимпијским играма у Рију, као и за такмичења у Бугарској. Своје снаге данас су одмериле Милица Старовић, Марко Драгосављевић, Оливера и Николина Молдован, Далма Бенедек Рузичић.

Овом приликом, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, изразио је задовољство великим успехом српских кајакаша.

"Право је задовољство бити данас у Бачкој Паланци и присуствовати такмичењу на коме наступају наши врхунски спортисти и коме присуствују врхунски тренери, као и освајачи медаља на свим великим такмичењима. У име Покрајинске владе честитам им на сјајним резултатима и желим им пуно успеха на Олимпијским играма у Рију. Права је штета када се мора бирати ко ће наступати у којој дисциплини, а квалитет кајака и такмичара је на врхунском нивоу, што свакако говори о квалитетном раду Савеза и клубова. Такмичење је организовано на врхунском нивоу, а општина Бачка Паланка и Кајакашки Савез су се још једном доказали као квалитетни организатори“, рекао је Владимир Батез.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs