Вести


Потписани уговори о суфинансирању спортских манифестација

Нови Сад , 30. април 2013.
-A A +AПотписани уговори о суфинансирању спортских манифестација.

Нови Сад , 30. април 2013. .

Нови Сад, 30. април 2013. - У свечаној сали АП Војводине, потписани су уговори о суфинансирању важних спортских манифестација и приредби у Војводини. Уговори су потписани у име Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и спортских савеза и клубова. Покрајински секретаријат за спорт и омладину, преко посебног конкурса, суфинансирао је са 15.000.000 динара деветнаест спортских манифестација које ће организовати спортски савези и клубови у Војводини. Уручивању ууговора присуствовала је подсекретарка за спорт и омладину Александра Ристић.
Покрајински секретаријат за спорт и омладину годинама суфинасира велике међународне спортске приредбе које се традициоанлно организују у АП Војводини у различитим спортовима. Средства намењена за овакве догађаје превазишла су број такмичења са оваквим карактером тако да је 2012. године обезбеђено 18 милиона, а ове године је расписан посебан конкурс са фондом од 15 милиона динара.

Предност су имале спортске приредбе мађународног карактера, са традицијом и препознатљивошћу у спортским круговима. Секретаријат настоји да са посебним конкурсом помогне и унапреди клупски спорт и учешће војвођанских клубова у европским лигама и куповима у одбојци, кошарци, рукомету, фудбалу, ватерполу.
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs