Вести


Потпредседнику Милићевићу уручена повеља „Капетан Миша Анастасијевић“

Нови Сад , 26. децембар 2018.
-A A +AПотпредседнику Милићевићу уручена повеља „Капетан Миша Анастасијевић“.

Нови Сад , 26. децембар 2018. .

Потпредседнику Покрајинске владе Ђорђу Милићевићу је вечерас уручена повеља „Капетан Миша Анастасијевић“ за допринос развоју просперитета АП Војводине.

На свечаности одржаној у просторијама Матице српске, традиционалним признањем „Капетан Миша Анастасијевић“, које се додељује у оквиру пројекта „Пут ка врху“, награђени су најуспешнији појединци и институције из различитих области привредног и друштвеног живота.

Потпредседник Милићевић се захвалио у име овогодишњих лауреата на наградама које су, како је истакао, признање за досадашњи рад, али и мотив да наставе да раде још више, одговорније и посвећеније, на добробит целог нашег друштва и будућих генерација.

„Живимо у времену у којем је наша земља, после низа година регресије, кренула путем развоја. Да ли ће тај тренд бити настављен, зависиће од сваког од нас. Зато је важно да свако у свом пољу деловања, да највише што може, а на то нас обавезују и живот и дело човека чије име носе награде које смо понели“, поручио је потпредседник Милићевић.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs