Вести


Предраг Вулетић посетио Геронтолошки центар у Суботици

Нови Сад , 23. јануар 2018.
-A A +AПредраг Вулетић посетио Геронтолошки центар у Суботици.

Нови Сад , 23. јануар 2018. .

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић посетио је данас Геронтолошки центар у Суботици.

Након обиласка установе са домаћинима, в.д директором Ненадом Иванишевићем и чланом Градског већа Илијом Ђукановићем, ресорни секретар се упознао са планираним активностима и улагањима за 2018. годину.

Иванишевић се захвалио покрајинском секретару на подршци, истакавши да је у претходне две године Геронтолошки центар од Покрајинског секретаријата добио нешто више од седам милиона динара. Планирани радови у 2018. години реализоваће се захваљујући средствима Покрајинског секретаријата добијеним за израду пројектно-техничке документације.

Вулетић је изразио задовољство стањем и условима у обе социјалне установе у Суботици, Геронтолошким центром и Домом „Колевка“

Покрајинска влада је у претходном периоду уложила преко 13 милиона динара у ове две установе. „Већ крајем фебруара Покрајински секретаријат ће расписати конкурс на којем ће право учешћа имати установе социјалне заштите, те очекујем нова улагања", истакао је Вулетић.

Покрајински секретар је рекао да је буџет Покрајинског секретаријата за 2018. годину у делу намењеном социјалној заштити већи за 16 одсто. Он је овом приликом позвао директоре свих установа социјалне заштите да конкуришу не само за средства у Покрајинском секретаријату, већ и на конкурсе који ће бити расписани у Управи за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине.

Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs