Вести


Председник Мировић разговарао са министром Ђорђевићем

Нови Сад , 10. август 2017.
-A A +AПредседник Мировић разговарао са министром Ђорђевићем.

Нови Сад , 10. август 2017. .

Председник Покрајинске владе Игор Мировић састао се данас са министром за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зораном Ђорђевићем са којим је разговарао о могућностима да се на оперативан начин приступи реализацији заједничких активности у области социјалне заштите.

На је састанку је истакнуто да ће Покрајинска влада и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања заједнички и координисано радити на унапређењу квалитета живота и рада у установама чији су оснивачи Покрајина и Република.

Председник Мировић је нагласио да постоји добра основа за сарадњу на програмском нивоу и добре позиције за заједничко финансирање пројеката на територији Војводине који ће повећати квалитет у управљању установама социјалне заштите и однос према корисницима.

Министар Ђорђевић је навео да ће у даљој стратегији ресорног министарства акценат бити на капиталним пројектима, међу којима ће бити и они на територији АП Војводине, као и да ће бити настављена брига о пензионерима, особама са инвалидитетом, деци и породици, Ромима.

Састанку у Покрајинској влади присуствовали су помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Саша Трандафиловић, заменица покрајинског секретара за социјалну политику, демографију и равноправност полова Милка Будаков и подсекретар Палимир Тот.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs