Вести


Расписан конкурс за набавку интерактивних табли

Нови Сад , 15. јануар 2020.
-A A +AРасписан конкурс за набавку интерактивних табли.

Нови Сад , 15. јануар 2020. .

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице расписао је данас конкурс за финансирање набавке опреме – интерактивних табли с пројектором за установе основног и средњег образовања и васпитања и ученичког стандарда нa територији АП Војводине. Покрајинском скупштинском одлуком о буџету АП Војводине за 2020. годину обезбеђено је 70.400.000,00 динара за ту намену.

„Настављамо с модернизацијом и дигитализацијом у области образовања. С тим у вези, ове године смо наменили укупно 156 милиона динара за набавку опреме, од којих нешто више од 70 милиона динара издвајамо за паметне табле. Циљ акције Паметну таблу у сваку школу! јесте да свака школа, свако издвојено одељење и сваки дом ученика у Војводини добије по једну интерактивну таблу с пројектором”, изјавио је потпредседник Покрајинске владе и ресорни секретар Михаљ Њилаш.

Конкурс је отворен до 21. јануара, а пријаве се подносе искључиво онлајн, тј. путем веб-апликације Секретаријата. Интерактивне табле с пројектором биће испоручиване и монтиране оним редоследом којим су се установе пријавиле.

Више информација у вези с конкурсом и начином аплицирања можете наћи на следећем линку:

http://www.puma.vojvodina.gov.rs/etext.php?ID_mat=10359


Извор: ПС за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs