Вести


Саопштење Покрајинског штаба за ванредне ситуације

Нови Сад , 08. јун 2017.
-A A +AСаопштење Покрајинског штаба за ванредне ситуације.

Нови Сад , 08. јун 2017. .

Покрајински штаб за ванредне ситуације, услед поплава које су задесиле неколико насељених места у околини Вршца, предузима све неопходне мере из своје надлежности. С тим у вези, успостављен је сталан контакт како са градским властима, тако и са свим надлежним службама и градским штабом за ванредне ситуације у Вршцу.

У склопу предузетих мера, Покрајински секретаријат за здравство, ставио је све службе у систему здравствене заштите у приправност, које су реаговале правовремено. Општа болница Вршац обавља своје активности несметано и континуирано. Завод за јавно здравље Панчево формирао је екипу за ванредну ситуацију, и у датим околностима састављена је од здравствених радника, који на терену спроводе неопходне превентивне активности како би се санирале последице настале овом елементарном непогодом.

На основу извештаја о процени штете који ће сачинити локалне власти и комисија за утврђивање и санацију штете, Штаб ће Покрајинској влади упутити иницијативу за упућивање финансијске помоћи угроженом становништву.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs