Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 10. април 2019.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе.

Нови Сад , 10. април 2019. .

Покрајинска влада је на данашњој седници, којом је председавао председник Игор Мировић, донела решење о додели 38 милиона динара Геронтолошком центру Сомбор, у Сомбору, за финансирање санације штете од пожара, који је крајем прошле године захватио стационарске собе РЈ „Дома за негу и стара лица”.

На седници је донето решење да се Институту за онкологију Војводине у Сремској Каменици, усмери 20,9 милиона динара за финансирање радова на реконструкцији и за опремање простора за смештај ЦТ симулатора, који је неопходан део јединственог радиотерапијског система без којег се планирање зрачне терапије за онколошке пацијенте не може обављати.

Простор за смештај ЦТ симулатора тренутно се налази у болничком бункеру, који је дограђен пре скоро три деценије и не испуњава техничке услове за рад. Овим средствима предвиђено је да се финансирају неопходни грађевински радови, комплетна замена канализационио-вентилационих и електроенергетских инсталација и други радови, који ће обезбедити адекватан простор за смештај овог апарата.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs