Вести


Снажнија сарадња са Новосадским сајмом

Нови Сад , 26. јануар 2018.
-A A +AСнажнија сарадња са Новосадским сајмом.

Нови Сад , 26. јануар 2018. .

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Мирослав Штаткић данас је у Покрајинској влади разговарао са директором Новосадског сајма Слободаном Цветковићем о предстојећем мартовском Сајму књига „Арт експо“ у Новом Саду.

„ За Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама предстојећи сајам књига јесте прилика и шанса да покажемо широј јавности транспарентност рада не само издавачке делатности наших Завода за културу, већ је то прилика да се представе и све друге институције културе чији смо оснивачи,“ истакао је секретар Штаткић и навео да је реч о 12 институција културе и пет мањинских Завода за културу,заједно са кровним Заводом за културу Војводине.

Цветковић је изнео да је Новосадски сајам добар партнер у свим активностима Покрајинске владе, па самим тим и Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односа с верским заједницама. Према његовим речима, сви заједно треба да буду укључени у активности и рад Новог Сада као Европске престонице културе 202. и Омладинске престонице 2019.


Извор: ПС за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs