Вести


У Бечеју завршене инвестиције у вредности од 71 милион динара

Бечеј , 28. децембар 2018.
-A A +AУ Бечеју завршене инвестиције у вредности од 71 милион динара.

Бечеј , 28. децембар 2018. .

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић обишао је данас Бечеј, где су уз заједничко улагање Покрајине и општине Бечеј, завршене инвестиције у вредности од 71 милион динара. Реч је о реконструкцији крова на спортском центру и изградњи раскрснице у центру града која спаја пет улица.

Милићевић је нагласио да је након две деценије, уз улагање од 37 милиона динара, реконструисана кровна конструкција на објекту спортског центра.

„То је прва озбиљна инвестиција од изградње спортског центра, која ће обезбедити да се заустави даље девастирање објекта који користи велики број грађана, активних спортиста, али и рекреативаца и деце“, казао је Милићевић. Он је додао и да је Покрајински секретаријат за спорт и омладину обезбедио четири милиона динара за набавку неопходних спортских реквизита, како би спортски центар био у пуној функцији.

У изградњу кружног тока који спаја пет улица у центру Бечеја уложено је укупно 34 милиона динара. Према речима потпредседника Милићевића, та раскрсница је део целине радова на уређењу саобраћајне инфраструктуре у центру у Бечеју.

Он је подсетио да је средином године отворена Доситејева улица у коју је уложено 55 милиона динара, те да су у општину Бечеј, преко Покрајинског секретаријата за пољопривреду, уложена значајна средства у водоводну и канализациону мрежу, атарске путеве, црпне станице.

„Заједничким радом Покрајинске владе и општине Бечеј реализују се у континуитету значајне инвестиције. То је политика Покрајинске владе у свих 45 општина, са којом ћемо наставити и у 2019. години“, казао је потпредседник Милићевић.

Председник општине Бечеј Драган Тошић је казао да су уз подршку Покрајине реализовани бројни значајни пројекти који ће омогућити квалитетнији живот грађана Бечеја и околних места.

Обиласку су присуствовали покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs