Вести


У Новој Пазови отворен сајам привреде - Срем место вашег избора

Инђија , 30. октобар 2011.
-A A +AУ Новој Пазови отворен сајам привреде - Срем место вашег избора.

Инђија , 30. октобар 2011. .

Нова Пазова/НовиСад, 30. октобар 2011. - Покрајински секретар за рад, запошљавање иравноправност полова Мирослав Васин отворио је данас у Новој Пазови Сајампривреде - Срем место вашег избора. Сајам, који од ове године има рангрегионалне сајамске приредбе, је окупио осамдесетак излагача из најразличитијихобласти производње и пословања, а по речима председника старопазовачке општинеГорана Јовића, већ од наредног пута очекује се да ће ова изложба имати имеђународни карактер.Сајампривреде организоваии су општина и Привредна комора Срема уз подршкупокрајинске Владе и Покрајинског секретаријата за рад, запошљавање иравноправност полова, а манифестација која се ове године одржава по пети путтреба да понуди не само прилику да публика види оно што привреда у овом крајуима да понуди већ и да постане место окупљања пословних људи и предузетникакако би била обезбеђена реализација нових пословних замисли и идеја, иостварена нова улагања у овдашњу али и привреду Срема, па и читаве нашепокрајине.

 У свом обраћању бројним званицама и гостимаСајма привреде, покрајински секретар за рад, запошљавање и равноправностполова Мирослав Васин рекао је вожња прилазним путевима који воде крозиндустријске зоне и индустријске паркове сремских градова и места, представљавелико задовољство и пружа драгоцени увид у обим и брзину пословног замаха уовом делу наше покрајине.

 - Ко би пре само десетак година могао даповерује да ће све општине у Срему бити међу четрдесет најразвијенијих општинау читавој републици. Економско чудо које сте остварили ви у вашој средини башкао Инђија или Пећинци, пут је којим су кренули ли ће то ускоро учинити ии у Шиду,Руми, Иригу. За овакав успех заслужни су сви, од локалних власти и привреднихкомора на свим нивоима, до покрајинске администрације која чини све како биобезбедили нове инвестиције и нова радна места. Зато ће овдашњи успех иекономски замах бити искоршћени као снга за покретање других средина уВојводини и настављен на корист свих нас. Морам рећи да се економски успех уСрему и његовим општинама, мора проширити и ван ових средина, на читавупокрајину којој ће, од Баната до Бачке, надам се ускоро бити још много нових Сремова-рекао је између осталог Мирослав Васин. 
Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs