Вести


Честитка Михаља Њилаша поводом Дана просветних радника

Нови Сад , 07. новембар 2017.
-A A +AЧеститка Михаља Њилаша поводом Дана просветних радника.

Нови Сад , 07. новембар 2017. .

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш упутио је просветним радницима честитку поводом 8. новембра – Дана просветних радника.

„Сваке године, поводом 8. новембра - Дана просветних радника, многи вам од срца упућују честитке и желе успех у даљем раду.
Дан просветних радника је празник када сви ми који се бавимо образовањем – на различите начине и на различитим нивоима – размишљамо о ономе што смо до сада постигли у овој области, о изазовима који су пред нама, као и о потенцијалним решењима, а све са истим циљем – да допринесемо стварању бољег друштва, улажући у образовање.
Улагање у образовање не подразумева само финансијски аспект. Нажалост, оно што понекад остане непримећено јесу управо ваш труд и ваша енергија, драги наши просветни радници.
Без вас, цео систем не би био одржив, а све наше идеје и сав наш труд у погледу унапређивања образовно-васпитног система остали би без резултата да немамо снажно упориште у квалитетном и посвећеном наставном кадру.
Није увек лако одговорити бројним изазовима модерног доба, али идеја којој сте се, у свом раду, посветили, веома је значајна за све нас и за друштво у целини.
Нема добре школе без добрих просветних радника!“


Извор: ПС за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs