Вести


Јединствено у промоцију сирева са територије АП Војводине

Нови Сад , 23. септембар 2021.
-A A +AЈединствено у промоцију сирева са територије АП Војводине.

Нови Сад , 23. септембар 2021. .

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић представио је медијску кампању под називом „Неодољиви укуси равнице – сиреви Војводине“, коју је покренуо ресорни секретаријат, у сарадњи са Привредном комором Војводине, с циљем да помогне малим произвођачима да пласирају своје производе на тржишту.

Божић је рекао да је ова кампања усмерена ка подизању свести о вредности домаћег производа, као и јединственој промоцији различитих произвођача сирева.

„Кампањом је предвиђен широк спектар маркетиншких активности, као и креирање јединствене интернет презентације sirevivojvodine.rs, која ће садржати платформу за дигитални контакт са купцима и представницима трговинских ланаца. Покушаћемо сликовито да представимо широј јавности ове пољопривредне производе, а самим тим и туристичке потенцијале крајева где произвођачи раде и живе“, рекао је Божић. Он је додао да ће у фокусу кампање бити домаћин који на свом газдинству има заокружен процес производње сира, почевши од узгоја крава и сировина, па до крајњег производа.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs