Најаве


Потпредседница Ђанковић на научној конференцији „Ка бољој демографској будућности Србије“

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 10:00

У понедељак, 27. фебруара 2017. године, у Свечаној сали Српске академије наука и уметности у Београду са почетком у 10.00 часова, потпредседница Скупштине Аутономне покрајине Војводине Александра Ђанковић, присуствоваће научној конференцији под називом „Ка бољој демографској будућности Србије“.
Конференција се одржава у организацији Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику, Српске академије наука и уметности и Центра за демографију Института друштвених наука.

Конференција ће имати статус иницијалне и треба да покаже колико су сви сегменти...


Опширније

Проф. др Зоран Милошевић учествоваће на прес конференцији поводом предстојећег 12. Сајма образовања „Путокази”

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 11:00

У понедељак 27. фебруара 2017. у 11.00 сати, у свечаном салону Новосадског сајма, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић, учествоваће на конференцији за новинаре поводом предстојећег 12. Сајма образовања „Путокази”, који ће се одржати од 6. до 8. марта 2017, и тим поводом најавити учешће Секретаријата на овој сајамској манифестацији.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Игор Мировић примиће делегацију немачке савезне покрајине Хесен

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 14:30

У понедељак, 27. фебруара 2017. године, у 14.30 сати, у сали 23/I, председник Покрајинске владе Игор Мировић примиће вишечлану делегацију немачке савезне покрајине Хесен, коју предводе премијер покрајине Хесен, Фолкер Буфије (Volker Bouffier) и председник Парламента ове покрајине, Норберт Картман (Norbert Kartmann).

Позивамо ТВ-сниматеље и фоторепортере да сниме почетак сусрета. Биро за односе са јавношћу Покрајинске владе проследиће саопштење за јавност.


Опширније

Председник Скупштине АПВ Иштван Пастор прима високу делегацију немачке покрајине Хесен

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 15:30

У понедељак, 27. фебруара, у 15.30 часова, у сали 2 Скупштине АП Војводине, председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор примиће високу делегацију савезне немачке покрајине Хесен.
Вишечлану делегацију немачке делегације предводиће премијер покрајине Хесен Фолкер Буфије и председник Парламента ове покрајине Норберт Картман.
Молимо сниматеље и фоторепортере да забалеже почетак састанка, након којег ће бити упућено саопштење за медије.


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21000 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs