Најаве


Конститутивна седница Покрајинског савета за запошљавање

Петак, 16. април 2021 - 9:45

У петак, 16. априла 2021. године, у великој сали Едукативног центра за обуке у професионалним и радним вештинама у Новом Саду (Индустријска 3), биће одржана конститутивна седница Покрајинског савета за запошљавање.
Сниматељима и фото-репортерима омогућено је да у 9.45 сниме покривалице, док ће у 10.00 покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић дати изјаву за медије.

Покрајински савет за запошљавање основан је као повремено радно тело Покрајинске владе, ради давања мишљења и препорука у вези са питањима од интереса за унапређење запошљавања у АП Војводини, и...


Опширније

Чедомир Божић предаће на коришћење противградне ракете за заштиту пољопривредних усева

Петак, 16. април 2021 - 10:00

У петак, 16. априла 2021. године, у 10 часова, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић предаће директору Републичког хидрометеоролошког завода проф. др Југославу Николићу на коришћење ракете за противградну заштиту пољопривредних усева на територији АП Војводине.

Примопредаја ће бити обављена у просторијама Републичког хидрометеоролошког завода - у магацину противградних ракета Радарског центра "Фрушка гора", на локалитету Краљева столица.

По завршетку догађаја планиране су изјаве за медије.

Превоз за извештаче из Новог Сада је...


Опширније

Додела бесповратних средстава за пројекте унапређења локалног и регионалног развоја

Петак, 16. април 2021 - 11:00

У петак, 16. априла, с почетком у 11.00 часова, у Холу Покрајинске владе, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Александар Софић уручиће уговоре представницима општина које су добиле бесповратна средства на Конкурсу за суфинансирање израде планова развоја јединица локалне самоуправе на територији АП Војводине.

Изјаве за медије предвиђене су непосредно пред почетак догађаја.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs