Најаве


Бранислав Бугарски на завршној конференцији „Иновације у пољопривреди“

Среда, 24. септембар 2014 - 12:00Бранислав Бугарски на завршној конференцији „Иновације у пољопривреди“.

Среда, 24. септембар 2014 - 12:00 .

Вршилац функције покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство Бранислав Бугарски отвориће завршну конференцију „Иновације у пољопривреди“, која ће се одржати у среду 24. септембра 2014. године, од 12.00 часова, у сали 1 Скупштине АПВ.
Пројекат „Успостављање и промовисање нових приступа и алата за јачање конкурентности и иновација примарног сектора Југоисточне Европе“ реализује укупно 15 партнера из Италије, Мађарске, Бугарске, Грчке, Румуније, Србије, Албаније, Хрватске и Украјине. Партнери у пројекту из Србије су Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Алма Монс и Институт за прехрамбене технологије ФИНС.
Регионална агенција за развој малих и средњих предузећа Алма Монс из Новог Сада, у претходном двогодишњем периоду реализује пројекат APP4INNO “Успостављање и промовисање нових приступа и алата за јачање конкурентности и иновација примарног сектора Југоисточне Европе“, који се финансира у оквиру Програма транснационалне сарадње Југоисточна Европа. Полазна тачка пројекта APP4INNO била је потреба стварања транснационалних мрежа између малих и микропредузећа која имају способност за иновације. У ту сврху успостављен је систем подршке транснационалној конкурентности за искоришћавање иновативних потенцијала малих и средњих пољопривредних предузећа у регијама југоисточне Европе, чиме се ствара оквир за приступ иновацијама, трансфер технологије и сарадњу, као кључних предуслова за њихову конкурентност на међународном тржишту.

Молимо да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs