Најаве


Додела награда за најбоље учеснике у оквиру програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“

Понедељак, 30. мај 2016 - 10:00Додела награда за најбоље учеснике у оквиру програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“.

Понедељак, 30. мај 2016 - 10:00 .

У понедељак, 30. маја 2016. године, са почетком у 10.00 часова, у Свечаној сали Карловачке гимназије, у Сремским Карловцима, биће одржано проглашење и додела награда најбољим васпитно-образовним институцијама у оквиру програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“ за школску 2015/2016. годину, који је реализован у сарадњи Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине и Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, у циљу развијања и унапређивања рада у области заштите животне средине у васпитно-образовним установама.

Свечаности ће присуствовати све награђене предшколске установе, основне и средње школе (укључујући и музичке и специјалне) на територији АП Војводине.

Покрајински секретари др Слободан Пузовић и Михаљ Њилаш ће доделити награде најбољим васпитно-образовним установама и појединцима.

Позивамо вас да извештавате.

Напомена: Организован је превоз до Сремских Карловаца. Полазак је у 9.30 часова испред главног улаза у зграду Покрајинске владе.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs