Најаве


Драгана Милошевић учествоваће у пројекту "Дијалог за будућност"

Среда, 16. октобар 2019 - 12:00Драгана Милошевић учествоваће у пројекту "Дијалог за будућност".

Среда, 16. октобар 2019 - 12:00 .

У среду, 16. октобра 2019. године, у 12.00 часова, у Хотелу „Хајат“ у Београду (Милентија Поповића 22), покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић учествоваће у пројекту "Дијалог за будућност", који је организовао Београдски фонд за политичку изузетност у оквиру Националне платформе за дијалог.

Заједнички регионални програм "Дијалог за будућност: Унапређење дијалога и друштвене кохезије између Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Србије" спроводе УНДП, Уницеф и Унеско, а финансира га Фонд УН за изградњу мира.

Секретар Драгана Милошевић учествоваће у делу програма који обухвата разговор са младима, а биће посвећен проблемима са којима се они суочавају и идејама за њихово решавање.

"Платформе за дијалог“ или „дијалошке платформе“ јесу механизам за стварање формалног простора за интеракцију између грађана и доносилаца одлука путем дијалога. Оне омогућују младима, цивилном друштву, академској заједници, медијима и грађанима да заједнички идентификују, промовишу и спроводе активности изградње поверења и јачања друштвене кохезије у Републици Србији и региону.

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs