Најаве


Завршна конференција на тему “Јачање капацитета установа културе у Новом Саду за стратешко планирање”

Понедељак, 14. октобар 2019 - 12:00

У понедељак, 14. октобра 2019. године, са почетком у 12.00 часова, у Великој сали Скупштине града Новог Сада, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић говориће на завршној конференцији у оквиру Пројекта 33 – “Јачање капацитета установа културе у Новом Саду за стратешко планирање”.

На тој конференцији биће представљени резултати рада, а након тога биће одржана и дискусија о наредним корацима.

У уводном делу обратиће се и члан Градског већа за културу Далибор Рожић и руководилац Унескове катедре за културну политику и...


Опширније

Конференција за новинаре поводом извођења представе „Троје плус мачак“ из Белорусије

Понедељак, 14. октобар 2019 - 14:00

У понедељак, 14. октобра 2019. године, у 14.00 часова, у сали 33 у сутерену Покрајинске владе, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић и управник Српског народног позоришта Зоран Ђерић одржаће конференцију за новинаре поводом гостовања уметника из Белорусије са позоришном представом „Троје плус мачак“. Представа ће бити изведена у уторак, 15. октобра, у Српском народном позоришту са почетком у 19.30 часова.

Конференцији ће присуствовати и амбасадор Белорусије у Београду Валериј Бриљов, саветник за политичку, културну и...


Опширније

Пријем прве генерације студената на програму Мастер струковни васпитач

Понедељак, 14. октобар 2019 - 17:00

У пoнедељак, 14. октобра 2019. у 17.00 сати, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић присуствоваће свечаном пријему прве генерације студената уписаних на студијски програм Мастер струковни васпитач и том приликом ће им се обратити.

Догађај ће бити одржан у амфитеатру Високе школе струковних студија за образовање васпитача, Петра Драпшина 8, Нови Сад.

Позивамо вас да извештавате.


ОпширнијеКонтакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs