Најаве


Иван Ђоковић отвара Трећи скуп туристичких водича у оквиру 52. Међународног сајма туризма

Петак, 4. октобар 2019 - 10:00Иван Ђоковић отвара Трећи скуп туристичких водича у оквиру 52. Међународног сајма туризма .

Петак, 4. октобар 2019 - 10:00 .

У петак, 4. октобра 2019. године, у Хали "Мастер" Новосадског сајма (Нови Сад, Хајдук Вељкова 11) са почетком у 10.00, биће свечано отворен Трећи скуп туристичких водича ,,Сарадња и проблеми туристичких водича на Балкану и Конвенција Светског удружења туристичких водича – Нови Сад Србија 2021. године“.

Свечани скуп ће отворити потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић.

Скуп је део пројекта који је покренула Национална асоцијација туристичких водича Србије, уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација – Сектора за туризам, Туристичке организације Војводине и Центра за обуку туристичких водича Професионалац, Футуризам д.о.о.

Фокус скупа је на међусобном умрежавању стручњака, сарадњи и размени искустава, као и на дефинисању кључних проблема и препрека водичке службе на Балкану, у циљу подизања квалитета рада локалних туристичких водича. Једна од тема ће бити и организовање Конвенције Светског удружења туристичких водича у Новом Саду 2021. године.

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs