Најаве


Отварање Инфо центра Туристичке организације Војводине

Понедељак, 21. јануар 2019 - 12:00

У понедељак, 21. јануара у 12.00 часова, председник Покрајинске владе Игор Мировић обратиће се на свечаности поводом отварања Инфо центра Туристичке организације Војводине у Новом Саду ( Булевар Михајла Пупина 18).

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Јавна дискусија на тему нових правних решења у области заштите конкуренције

Уторак, 22. јануар 2019 - 11:00

У уторак, 22. јануара 2019. године, у сали на другом спрату Скупштине АП Војводине (Владике Платона б.б, Нови Сад), са почетком у 11.00 часова, биће одржана јавна дискусија на тему нових правних решења у области заштите конкуренције, у организацији републичке Комисије за заштиту конкуренције.

На самом почетку, учесницима ће се обратити домаћин скупа потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић.

Законом о заштити конкуренције се уређује заштита конкуренције на тржишту Републике Србије и његове одредбе се примењују на сва правна и...


Опширније

Семинар за пољопривреднике о инвазивним биљним врстама, посебно амброзије

Уторак, 22. јануар 2019 - 13:00

У уторак, 22. јануара 2019. године, са почетком у 13 часова у Месној заједници Хајдуково, у Хајдукову (Суботица), одржаће се семинар за пољопривреднике о инвазивним биљним врстама у оквиру пројекта „Заштита природе од инвазивних биљних врста“ који се реализује у оквиру другог позива Интерег – ИПА програма прекограничне сарадње Мађарска-Србија.

Семинар је намењен пољопривредницима из околине из Суботице у близини заштићених подручја у циљу едукације о значају праћења и сузбијања инвазивних биљних врста, посебно амброзије. Овом догађају ће присуствовати представници Покрајинског...


ОпширнијеКонтакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs