Најаве


Конференција „Потенцијали и искуства породичног смештаја у подршци биолошкој породици и превенцији институционализације”

Уторак, 21. мај 2019 - 10:00Конференција „Потенцијали и искуства породичног смештаја у подршци биолошкој породици и превенцији институционализације”.

Уторак, 21. мај 2019 - 10:00 .

У уторак, 21. маја 2019. године, у организацији Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад, УНИЦЕФ-а и Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова одржаће се Конференцију „Потенцијали и искуства породичног смештаја у подршци биолошкој породици и превенцији институционализације”.

Циљ Конференције је упознавање учесника са услугом повременог породичног смештаја и мотивација општина у Аутономној покрајини Војводини у развоју ове услуге и са правима деце и младих на живот у породичном окружењу.

Конференцију ће отворити покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић, координаторка УНИЦЕФ-а Весна Дејановић и директорка Центра за породични смештај и усвојење Нови Сад Ивана Копривица.

Конференција се одржава у Великој сали Скупштине АП Војводине, од 10 до 15 сати.

Молимо да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs