Најаве


Потпредседник Милићевић уручиће уговоре за суфинансирање инвестиција у пчеларство

Петак, 22. јун 2018 - 10:00

У петак, 22. јуна 2018. године, с почетком у 10.00 часова, у Великој сали Скупштине АП Војводине, потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић уручиће уговоре корисницима који су остварили право на средства по основу конкурса за суфинансирање инвестиција у пчеларство на територији АП Војводине у 2018, који је расписао Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Поред потпредседника Милићевића, присутнима ће се на додели уговора обратити и покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић.

Позивамо вас да извештавате....


Опширније

Зоран Милошевић обратиће се на свечаности поводом отварања Лабораторије за полимере

Петак, 22. јун 2018 - 11:00

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић обратиће се у петак, 22. јуна 2018. године, на свечаности поводом отварања Лабораторије за полимере на Факултету техничких наука у Новом Саду.

Свечаност ће бити одржана у свечаној сали Факултета техничких наука, с почетком у 11.00 часова.

Лабораторију ће користити све катедре Департмана за производно машинство, Факултет техничких наука и Катедра за материјале Технолошког факултета у Новом Саду.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Уручење уговора здравственим установама у вредности од милијарду динара

Петак, 22. јун 2018 - 11:00

У петак, 22. јуна, у 11.00 часова у холу Покрајинске владе, председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић уручиће уговоре за финансирање и суфинансирање набавке медицинске и немедицинске опреме здравственим установама у 2018. години, у вредности од милијарду динара.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Драгана Милошевић на обележавању пет година рада Музеја жртава рације у Чуругу

Петак, 22. јун 2018 - 12:00

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Драгана Милошевић говориће на свечаности која ће поводом пет година рада Музеја жртава рације у Чуругу у том музеју бити одржана у петак, 22. јуна 2018. године, у 12.00 часова.

Поред Милошевићеве, на свечаности ће говорити и председник Скупштине Војводине Иштван Пастор, амбасадор Републике Мађарске у Републици Србији Атила Пинтер и председник Скупштине општине Жабаљ Радован Чолић.

Музеј жртава рације у Чуругу смештен је у згради такозваног Топаловог магацина у којем је, у мађарској рацији у...


Опширније

Драгана Милошевић отвара књижевну манифестацију „Слово љубве“

Петак, 22. јун 2018 - 20:00

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Драгана Милошевић отвориће у петак, 22. јуна 2018. године, у 20.00 часова, у Банатском културном центру у Новом Милошеву књижевну манифестацију „Слово љубве“.

Реч је о књижевној манифестацији која се организује као подсећање на време у којем је део Баната коме припада и Новом Милошево, био у поседу српских деспота Стефана Лазаревића и Ђурђа Бранковића.

Управо у том духу је, као највише признање манифестације, установљена и награда „Деспотица Ангелина Бранковића“. Она је ове године припала...


ОпширнијеКонтакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs