Најаве


Обилазак радова на изградњи канализационе мреже у Бачком Јарку

Уторак, 11. децембар 2018 - 10:00

У уторак, 11. децембра 2018. године, у 10.00 часова, потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић обићи ће радове на изградњи канализационе мреже у Бачком Јарку, у општини Темерин.

Средства за изградњу канализационе мреже обезбеђена су на конкурсу Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Обиласку радова присуствоваће и др Вук Радојевић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Позивамо вас да извештавате.

За извештаче из Новог Сада организован је превоз до Бачког Јарка. Полазак је у 9.30 часова испред...


Опширније

Смиљка Јовановић уручиће уговоре за суфинансирање ЕУ пројеката

Уторак, 11. децембар 2018 - 11:00

Покрајинска секретарка за финансије Смиљка Јовановић, у уторак, 11. децембра 2018. године, у 11.00 сати, у Великој сали Скупштине АПВ, уручиће 70 уговора којим се додељују бесповратна средства у укупном износу од 98,7 милиона динара, корисницима који су остварили право на финансијску подршку по основу другог овогодишњег јавног конкурса за доделу средстава Покрајинског секретаријата за финансије у 2018. години за учешће у суфинансирању пројеката који се финансирају из фондова Европске уније.

Позивамо Вас да извештавате.

Изјаве медије предвиђене су пре почетка уручења...


Опширније

Пријем за учеснике пројекта „Зимске едукативне и рекреативне активности студената“

Уторак, 11. децембар 2018 - 11:00

У уторак, 11. децембра у 11.00 часова, у холу Покрајинске владе, председник Игор Мировић примиће студенте Универзитета у Новом Саду који учествују у пројекту „Зимске едукативне и рекреативне активности студената“.

Пројекат „Зимске едукативне и рекреативне активности студената“, суфинансиран од стране Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност, реализује се преко Унивезитетског спортског савеза Новог Сада и представља скуп организованих едукативних активности, пропраћених рекреативним и забавним садржајима, на основу којих студенти стичу нове...


Опширније

Први испит за лиценце за директоре војвођанских школа

Уторак, 11. децембар 2018 - 13:00

Први испит за лиценце за директоре установа образовања и васпитања у АПВ, у организацији Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице, одржаће се сутра, 11. децембра у Скупштини АП Војводине у 13.00 часова, у сали 2.

Полагању испита присуствоваће министар за просвету, науку и технолошки развој Младен Шарчевић и покрајински секретар за образовање, управу, прописе и националне мањине Михаљ Њилаш.

Према важећем Закону о основама система образовања и васпитања, директори и кандидати за директоре дужни су да имају положен...


ОпширнијеКонтакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs