Остале вести


Заменик мр Павле Почуч на сусрету посвећеном Закону о социјалном предузетништву

Нови Сад , 05. јун 2017.
-A A +AЗаменик мр Павле Почуч на сусрету посвећеном Закону о социјалном предузетништву.

Нови Сад , 05. јун 2017. .

Представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, састали су се данас у просторијама Покрајинске владе са циљем разматрања праваца развоја Закона о социјалном предузетништву, како би се спровело правовремено усклађивање планираних активности.

Заменик покрајинског секретара за привреду и туризам, мр Павле Почуч, помоћник секретара за област привреде, Бранислав Бандић, са сарадницима, разговарали су о појединостима Закона о социјалном предузетништву са представницима Министартства које је уједно и предлагач и координатор радне групе за израду предметног Закона.

Намера Секретаријата је правовремено усклађивање планираних активности у оквиру израде Закона и сходно програмској активности које подразумева подршку развоју капацитета социјалних предузећа и социјално предузетничких иновација.

Заменик Почуч је упознао представнике Министарства са активностима ресорног Секретаријата пољу унапређења социјалног предузетниства у АП Војводини, а које се огледају у афирмацији, едукацији и директној подршци социјалних предузећа која послују на њеној територији. Договорени су даљи кораци и заједничке активности које ће засигурно допринети развоју и унапређењу социјалне економије у Србији и АП Војводини.


Извор: Саопштење Покрајинског секретаријата за привреду и туризам


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs